Poista Ship O´Hoi -tilisi
Voit poistaa Ship O´Hoi -tilisi itse milloin tahansa sovelluksessa tai verkossa. Jos et pääse kirjautumaan, voimme tehdä sen puolestasi.
Sovelluksessa
- Avaa Ship O´Hoi -sovellus ja kirjaudu sisään.
- Siirry kohtaan Profiili (Asetukset) ja napauta Muokkaa profiilia.
- Napauta Poista tili ja vahvista.
Verkossa
- Kirjaudu sisään osoitteessa ship-ohoi.com.
- Siirry kohtaan Asetukset → Oma profiilini.
- Valitse Poista tili ja vahvista.
Jos et pääse kirjautumaan
Lähetä sähköpostia osoitteeseen hei@ship-ohoi.no siitä sähköpostiosoitteesta, jota tilisi käyttää, ja kerro, että haluat tilin poistettavan. Poistamme sen ja vahvistamme asian sähköpostilla.
Ennen poistamista
Tiliä, jolla on tulevia varauksia, avoimia varauspyyntöjä tai voimassa oleva Plus-jäsenyys, ei voi vielä poistaa. Hoida tai peru ne ensin – sovellus ja verkkosivusto näyttävät, mikä on esteenä.
Mitä poistetaan ja milloin
- Tilisi ja ilmoituksesi poistetaan heti, etkä voi enää kirjautua sisään.
- Muut henkilötietosi poistetaan 30 päivän kuluttua.
Mitä säilytämme ja miksi
Laki velvoittaa meidät säilyttämään joitakin tietoja tilin poistamisen jälkeen:
- Varaus- ja maksutiedot, jotka Norjan kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään 5 vuotta.
- Jos olet ansainnut rahaa vuokraamalla Ship O´Hoin kautta: verotiedot, jotka meidän on ilmoitettava veroviranomaisille (DAC7).
Säilytämme nämä tiedot anonymisoituina tai rajoitetusti ja käytämme niitä vain näiden velvoitteiden täyttämiseen.
Muutitko mielesi?
Ota yhteyttä osoitteeseen hei@ship-ohoi.no 30 päivän kuluessa tilin poistamisesta, niin voimme palauttaa sen. 30 päivän jälkeen tiliä ei voi enää palauttaa.